Friday, August 26, 2011

Wear Fuckin White & Come When We Call



Epey bir sure once "Wear Fuckin White & Come When We Call" adinda bir gruba uye olmustum last fm`de... Sirf ismi cool diye. Yoksa The Brian Jonestown Massacre`yi bildigimden degil. Neyse gecenlerde dinledim, ogrendim.  Cok saglam grupmus hakikatte.

Bu arada bilmeyenler de olabilir. Brian Jones, Rolling Stones`un kurucu uyelerinden birisiydi.  69`da uyusturucu/uyarici/alkol tuketimiyle artan mental problemleri yuzunden gruptan sutlanmis, bir sure sonra da  evinin havuzunda olu bulunmustu. Yillar sonra olumunun bir kaza degil cinayet oldugu, evini yenilemekle gorevlendirdigi, bu arada da ahbap oldugu ustalardan biri Frank Thorogood tarafindan olduruldugu anlasildi. Simdi tam bilememekle birlikte iddia bazinda da kalmis olabilir olanlar. Istanbul Film Festivali`nde bu olayi anlatan -bence- orta karar bir film de oynamisti: "Stoned".

Rolling Stones`dan sutlanmak deyince aklima Ian Stewart geldi... Onun hikayesini de sonra anlatayim. (Yine bilmeyenler icin.)

2 comments:

Pink Freud said...

En üstteki harika fotoğrafın yaratıcısı siz misiniz?

Pembe Gözlüklü Kedi said...

Ne yazik ki degilim... Tam olarak nereden buldugumu hatirlayamiyorum. Sanirim "pembe gozluk takmis kedi" resmi ariyorken rastladim. (Kaynak vermemek hata olmus.)